Skip to main content

MIÉRT PONT rám, grafikusra van szüksége?

A logó túlmutat az egyszerű szimbólumok, ábrák és betűk kombinációján. Hogyan válassza ki a lehető legjobban működő logót vállalkozása számára?

A tökéletes márkanév és a tökéletes logó nem létezik és nem is önmagában fog működni. A mögé rakott értékektől, a belerakott munkájától, az Önmagába vetett hitétől és ügyfelei elégedettségétől lesz belőle brand.
A grafikusnak sok-sok információra van szüksége ahhoz, hogy olyan arculatot tervezzen Önnek, ami nem csak cégét, hanem annak szellemiségét is szimbolizálja, hiszen ez lesz a szemlélő első benyomása arról, amit Ön képvisel, forgalmaz, vagy gyárt.

És az AJÁNLATKÉRÉS után..
Ha az első közös egyeztetés után elkészülnek a vázlatok, Önnek már csak annyi lesz a dolga, hogy a változatok közül kiválassza azt, ami céljainak leginkább megfelel. Ezután véglegesítem ezt a tervezetet és nyomdakész állapotban adom át, ami bármekkora méretben minőségromlás nélkül nagyítható lesz.
Mindenben segítségére leszek, nem hagyom egyedül! Szeretettel várom ajánlatkérését!

MIÉRT PONT ennyibe kerül?

Minden egyes megbízás, project egyedi feladat. Sok tanulást, rengeteg gyakorlást, komoly felkészülést, pontos tervezést és minőségi kivitelezést igényel, legyen szó akár egy brand névtervezésről, szlogen kiötléséről, egy magánjellegű monogram tervezéséről, logó megalkotásáról, vagy éppen egy teljes cégarculat felépítéséről.

A grafikai tervezésekre 15.000 Ft / óra árakon dolgozom. Két- három kreatívot készítek, ezekből választhatja ki a legtetszetősebbet. Szívesen és gyorsan nyújtok további segítséget, amennyiben változtatni szeretne a tervezeten. Változtatás alatt az Ön által kiválasztott kreatívon való változtatást értem, mint színek, forma, vagy esetleg pluszban hozzátett grafikai elem.
Ez a változtatás az első korrekció esetében díjtalan, a második változtatástól minden megkezdett órában a tervezési óradíjat kell fizetnie. Ez az ár a feladatok egyedisége miatt tájékozató jellegű. Az egyedi ajánlatkérés nagyon egyszerű, néhány rovatot kitöltve, egyetlen kattintással el tudja nekem küldeni. Kérjen tőlem ajánlatot most!

ITT is elérhető az Adatvédelmi - Adatkezelési és süti (cookie) tájékoztató! A MAGRA| Grafikuspont dokumentumai a szerzői jog által védett művek, így ezek másolása, átdolgozása csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges. Ellenkező esetben a szerzői jog jogosultja polgári és büntetőjogi úton léphet fel a jogosulatlan felhasználó ellen.
Copyright © 2019 GRAFIKUSPONT.HU