Skip to main content

EGYEDI GRAFIKÁK

ARCULATTERVEZÉS

Arculattervezés

Egyedi logó, személyes névjegykártya, igényes arculat, letisztult design. Már az első pillanatban pozícionálják Önt és üzleti vállalkozását.

Kiadványszerkesztés

Kreatív brosúra, exkluzív termékkatalógus, magazin, minden, ami nyomda. A látványos, esztétikus, hatékony marketing eszközök profitot termelnek Önnek.

Egyedi grafikák

Egyedi elképzelések kreatív grafikai kivitelezése. Ha egyedi stílust, saját designt álmodott meg, ha valami teljesen mást szeretne.

MIÉRT PONT ÉN?

Lehetne az a célom, hogy holnapra híres grafikus legyek. Nekem az a célom, hogy csináljak valami olyan egyedit, amit senki más nem tud.
Ön a saját munkájában működik tökéletesen, Én a rajzolásban vagyok a legjobb.
Ha tetszenek a munkáim, közel áll önhöz, amit képviselek, s szereti azt, amit csinálok, akkor itt tudja támogatni lelkes munkálkodásom:

A támogatóimtól kapott bevételeimet nem herdálom ám el: az iparági szabványoknak megfelelő szoftvereket bérelek, licenszeket, minőségi kép- és hanganyagokat vásárolok és szabadnak tűnő hétvégéimen is folyamatosan képzem magam, hogy a szakmámban a csúcsra jussak és ott is tudjak maradni mindaddig, amíg szüksége van kreatív tudásomra és tapasztalatomra.

Nem szeretném megfosztani a választás lehetőségétől, s ha csupán néhány kedves elismerő szóra futná, kérem, ne fogja vissza magát, szeretettel fogadom:

Ajándék

ízza olyan PROFI SZAKEMBERRE a tervezést, aki tud lelkesedni az Ön termékéért és hisz benne. Én az emblémájába csomagolom a termékét. Ajándékként kap tőlem
EGYEZSÉG GARANCIÁT.
Ez azt jelenti, tartani fogom magam az egyezségünkhöz, a benne foglalt határidőhöz és díjhoz. Amennyiben ez ellen teszek, vagy Ön nem lesz elégedett a munkámmal, visszafizetem Önnek a díjat.

Exkluzív

Ön olyan SZAKÉRTŐT érdemel, aki a legmagasabb szintű szakmai tudását nyújtja, kiemelt figyelemmel az Ön LEGEGYEDIBB ELKÉPZELÉSEIRE. Személyre szabott ajánlatot kap, igényeihez igazítva, a rendkívül egyszerűtől a legexkluzívabbig. Ön is megérdemel egy olyan
KOMPLEX SZOLGÁLTATÁST
aminek középpontjában Ön, terméke vagy szolgáltatása áll.

Együttműködés

Az én dolgom az, hogy A-tól Z-ig Ön mellett legyek, gyorsan reagáljak és kreatívan kommunikáljak, hogy hatékonyan tudjunk EGYÜTT DOLGOZNI. Közös hatékonyságunk alapja pedig a rendelkezésünkre álló idő intelligens beosztása, mert ezzel tudunk mindketten elegendő pénzhez jutni. Nekem az Ön megrendelése a LEGFONTOSABB. Ha sürgős, természetesen azonnal hozzáfogok, de ha nem az, hosszabb időt fog igénybe venni, ám előnye, hogy sokkal
TÖKÉLETESEBB LESZ.

PONT EZT keresték nálam

Büszke vagyok megrendelőimre, s hogy ezek a csodálatos emberek már megtalálták a munkámban..

ESKÜVŐI SZERTARTÁSVEZETŐ - ESKÜVŐSZERVEZŐ - Práth Beatrix

"Egyre több jegyespár szertartartásvezető mellett dönt, aki a párra formálja a szöveget és tematikát visz a szertartásba. Az enyém egy olyan hivatás, amiben a legtöbbet adhatom magamból azzal, amit a legjobban szeretek csinálni: hallgatni Titeket, ahogyan egymással, egymásról beszéltek..Ezeket a gondolatokat akartam egybefoglalni egy logóban. Marianna rajzba foglalta. Köszönöm szépen a türelmed és a profizmusod! Nagyon boldog vagyok!"

FOTOGRÁFUS - Eva Greta Galamb

Kedves grafikust kereső! Nem kell tovább keresned, megtaláltad! Hátradőlhetsz a székedben, egy gonddal kevesebb a válladon. Innentől kezdve csak egy Ajánlatkérést kell írnod. Ezután fog jelentkezni Marianna, aki olyan szakmai tapasztalattal rendelkezik ami nemzetközileg is megállja a helyét. Teljesen mindegy, milyen szakterületen kívánod a grafikusi munkáját igénybe venni. Egy logó tervezését kértem tőle, de mind szakmailag, mind emberileg sokkal többet kaptam. A továbbiakban is fogom keresni, mert tudom, jobb grafikust nem fogok találni. Te sem ! :-)

LAKBERENDEZŐ - INGATLAN TANÁCSADÓ - Enyedi Anett

Több alkalmam is volt találkozni grafikussal az elmúlt évben. Teljesen letettem arról, hogy megterveztessem névjegykártyámat, míg nem találkoztam Mariannával. A tettrekészsége és lendülete lenyűgözött. Egy kifinomult, elegáns, letisztult névjegyet kaptam, ami tükrözi a személyiségemet és a munkámat, amely számomra elengedhetetlen a lakberendezésben és az ingatlan tanácsadásban egyaránt. Köszönettel és hálával tartozom az odaadásáért és hogy sajátjaként kezeli az igényeim megoldását, ezzel is képviselve saját filozófiámat.

CHINMAYA YOGA - Palotai Tünde

"Ajánlás útján kerültem kapcsolatba Mariannal. Egy igényes, letisztult megjelenésű, az óráimat hirdető szórólapot már nagyon régóta szerettem volna. Mariannal az első perctől kezdve öröm volt együtt dolgozni. Kedvessége és segítőkészsége tökéletes érzékkel párosulva már a tervek elkészülésében is megmutatkoztak. Így mindegyik tükrözte a kreativitást, a művésziességet és az egyediséget. A végleges változat pedig, pont olyan lett amilyet szerettem volna."

SHIATSU ÉS MERIDIÁNEGÉSZSÉG - Meridiánmárta (Murányi Márta)

"Miért Őt választottam? Mert ahogy megláttam az oldalát, harmónia és letisztultság sugárzott felém, a pozitív kisugárzása azonnal megfogott. Türelmes, kedves, gyors, egy csoda vele együtt dolgozni! Professzionális és szerény is egyben. Szerettem volna egy olyan logót, ami visszatükrözi a Shiatsu harmóniáját finomságát, az életenergia áramlását és a személyiségemet. Sokkal többet kaptam, mint amit el tudtam képzelni, mindezt 3 egyeztetéssel. Szívből ajánlom azoknak, akik nem érik be a "csak jóval"!"

SZINGLI COACH - Bilics Tímea

"Egy már meglévő, nem túl jól sikerült logó helyett szerettem volna újat terveztetni, amikor Mariannára találtam. Öröm volt vele dolgozni az első pillanattól. Kreatív és látványos megoldásokkal állt elő, számos variációt készített a tervekből. Gyorsan és pontosan dolgozott, a bennem még csak kérdésként megfogalmazódott ötleteimet is megvalósította. Személyisége, kedvessége pedig még örömtelibbé tették a közös munkát. "

HÁRFARELAX - Sz. Horváth Márta

"Már régóta gondolkodtam egy saját logón, de rajzolni nem megy olyan könnyen, mint muzsikálni.. Így amikor Marianna felajánlotta, hogy elkészíti nekem, kapva kaptam a lehetőségen. A logóm varázslatos lett, egyszerű, letisztult, mégis művészi. Mi több, egy elküldött fotóm alapján a saját kis hárfám került a középpontjába! Imádom...!"

TUDATOS LOVAS ISKOLA - Halász Péter

"Professzionális internetes megjelenést kerestem, a weblapomat tökéletesíteni kellett, ehhez maximális hozzáértő segítséget kaptam Mariannától. A helyzet tökéletes átlátása, gyors reagálás jellemzik. A kommunikációban teljes megértésre és legjobb megoldások megtalálására törekszik. Nyitott, segítőkész, igényes és pontos. Köszönöm!"

HORGOLTBARÁT - Keledi Johanna

"Két fő tevékenységem a horgolás és a pirogravírozás. Ezt a kettőt szerettem volna egy logóban egyesíteni. Ennél sokkal többet kaptam. Marianna készített nekem két logót is, amik olyan egyformák, mint egy anya két gyermeke, mégis különbözőek, önmagukban is megállják a helyüket. Mind a két logó tökéletesen kifejezi amivel foglalkozom és könnyen felismerhető. Ráadásként mindkettőhöz több változatot is kaptam, köztük olyat is, amivel a fotóimat vízjelezni tudom. Marianna kedves, segítőkész és profi munkát végez."

SUBCONSCIOUSASCENSION - Erica West

“Marianna is very easy to work with, change requests are dealt with promptly, and overall it was a very good experience.”

ITT is elérhető az Adatvédelmi - Adatkezelési és süti (cookie) tájékoztató! A MAGRA| Grafikuspont dokumentumai a szerzői jog által védett művek, így ezek másolása, átdolgozása csak a szerző írásbeli engedélyével lehetséges. Ellenkező esetben a szerzői jog jogosultja polgári és büntetőjogi úton léphet fel a jogosulatlan felhasználó ellen.
Copyright © 2019 GRAFIKUSPONT.HU